“Enerjini Geleceğe Taşı!”

Öğrencilerimiz enerji tasarrufunun önemini UEDAŞ’ın “Enerjini Geleceğe Taşı!” projesi ile öğreniyor.

05.01.2024 102

UEDAŞ ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında yürütülen “Enerjini Geleceğe Taşı!” projesi, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın enerji tasarrufu ve verimliliğini en önemli ulusal strateji hedeflerinden göstermesi sonrasında hazırlanan projede, dijital seminerlerden mobil oyunlara ve VR teknolojisinin kullanımına kadar birçok faaliyet gerçekleştiriliyor. UEDAŞ, enerji verimliliği ve sürdürülebilirliği ile ilgili geliştirdiği projeler ve tüm bireylerde farkındalık oluşturma hedefiyle hassasiyetini ortaya koyuyor.

UEDAŞ, “Enerjini Geleceğe Taşı!” sloganıyla çocuklarda enerji verimliliği ve tasarrufu, doğal varlıklar ve çevre bilinci gibi toplumsal konularda farkındalık oluşturmak amacıyla geliştirdiği VR teknolojisi ile öğrencilerimiz hem eğleniyor hem de günümüzden 100 yıl sonrası tasarruf yapılmış ve yapılmamış 2 farklı senaryo ile canlandırılan sanal ortamda tasarruf ve verimliliğin önemini eğlenceli ve interaktif yollarla öğreniyor.

Okulumuz da VR teknolojisi ile gerçekleştirilen “Enerjini Geleceğe Taşı!” etkinliği sebebiyle UEDAŞ Balıkesir İşletme müdürü Barış Can TOYGUN’a, UEDAŞ Balıkesir İşletme müdürlüğü idari işler uzmanı Selda ÖZBEK’e, UEDAŞ kurumsal iletişim uzmanı Aygül KUMOVA’ya, UEDAŞ kurumsal iletişim uzmanı Miray TUNCA’şekkürlerimizi sunarız.05-01-202405-01-202405-01-202405-01-202405-01-202405-01-2024